[B Llocs d’interès – Ses Cases de Fetget

Llocs d’interès

Un món per descobrir

A més de proporcionar una estada agradable i tranquil·la, es troben a menys de 10 minuts en cotxe de les platges de Costa dels Pins, Cala Millor, sa Coma, Cala Agulla, es Rajolí, Cala Mesquida, Cala Torta…, i llocs d’oci com els 4 camps de golf que hi ha prop de la finca

Llocs d’interès

A pocs quilòmetres de Ses Cases de Fetget també es troben platges verges, ports esportius i llocs d’interès com les coves del Drac. A m és la finca està envoltada d’antigues senderes per recórrer amb bicicleta o a cavall.

Encara no convençut?

Per als amants del Golf, tenim descomptes especials en alguns camps propers a l’hotel:

– Capdepera Golf:   www.capdeperagolf.com
– Canyamel Golf  :   www.canyamelgolf.com
– Pula Golf:              www.pulagolf.com
– Alcanada:              www.golf-alcanada.com
– Son Gual:               www.son-gual.com
– Vall D’or:                www.valldorgolf.com

https://www.youtube.com/watch?v=nP-T_RuFvVk

Per beneficiar d’aquestes tarifes especials les reserves dels greenfees s’han de fer des de la nostra recepció.

Història: Son Servera pertanyia a un passat a Artà, (terminologia àrab de Yartan) igual que Capdepera. A partir de 1820 i per la nova llei que proclamava la capacitat de crear municipalitat a un nucli de més de 1000 habitants es va independitzar, encara que poc després, en 1824, la va perdre i no la va recuperar fins a l’any 1837, sent el seu primer Alcalde D . Francisco Servera. Es diu que els fundadors del poble, es van canviar tots el cognom a Servera i avui dia hi ha molta gent del poble que té aquest cognom. A més aquells amb cognom Servera que no viuen al poble tenen ascendents que si ho van fer el que confirma en certa manera la creença popular.